JOUW PASSIE, ONZE ZORG

Neem contact op ▸
  • Totaaloplossing
  • Tandartspraktijk optimaliseren
  • Ergonomische stoelen
  • Unieke bleekmiddelen
   

JOUW PASSIE, ONZE ZORG

Als tandarts heb je een intensieve baan. Daarom is het fijn een partner naast je te hebben die je een totaaloplossing biedt. In deze blogs lees je hoe we je terzijde staan en hoe je je tandartspraktijk kunt optimaliseren. Ook maak je kennis met onze ergonomische stoelen en unieke bleekmiddelen.

Als hardwerkende tandarts heb je baat bij een totaaloplossing

Een comfortabele werkplek waarin alle benodigdheden binnen handbereik zijn. Voor iedere tandarts is dat het perfecte plaatje om goed te kunnen werken in de tandartspraktijk. Als je werkplek optimaal is ingericht en het tandartsmateriaal altijd op voorraad is, zal dat ook de mondgezondheid van je patiënten bevorderen. Een win-winsituatie voor alle partijen. Iedereen zal zich thuis voelen in je tandartspraktijk, inclusief jijzelf.

Wij staan je tandartspraktijk bij met material, advice and care

Op het internet worden er duizenden dentale producten aangeboden. Als tandarts heb je geen tijd om dit uitgebreide aanbod te bestuderen. Je hebt immers een strakke planning en om in topconditie te blijven is het verstandig regelmatig te ontspannen. Gelukkig is MAC DENTAL er om de juiste selectie voor je te maken. “Wij zijn als onafhankelijke organisatie niet gelieerd aan andere bedrijven. Hierdoor kunnen we objectief een keuze maken op gebied van de producten die de tandarts of mondhygiënist nodig heeft”, aldus Alex Michils, mede-eigenaar van MAC DENTAL.

Contactformulier

"Wij rijden de hele Benelux rond om tandartsen advies te geven en te helpen hun praktijk op een gezonde wijze draaiende te houden."

Mathieu Deijns

"De tandarts zal altijd in een actieve, rechte positie zitten."

Alex Michils

"Iedere volwassene die graag schonere, witte tanden wil, kan de bleekmiddelen van ContrastEurope zorgeloos gebruiken."

Mathieu Deijns

“Met MAC DENTAL willen wij tandartsen een totaaloplossing bieden. Zowel voor het materiaal, vrijblijvend advies en de praktijkinrichting kunnen ze bij ons terecht.”

Neem contact op ▸

Deze benodigdheden zijn onmisbaar in je tandartspraktijk

Om goed te kunnen werken als tandarts is een onderdeel van wezenlijk belang: dat u comfortabel zit. Verder is het een must om beschikking te hebben over de meest innovatieve materialen. Zo creëer je een prettige situatie waar zowel jijzelf als je patiënt baat bij hebben. Bij MAC DENTAL kunnen we je in beide zaken voorzien. Wij produceren en leveren ergonomische stoelen en unieke bleeksystemen.

ERGOsp: ergonomische stoelen voor een gezonde zithouding

“Zitten is het nieuwe roken”, zeggen ze tegenwoordig. En dat is wel terecht. Uit onderzoek is gebleken dat 70 tot 85 procent van de bevolking te maken krijgt met rug- en nekklachten die voortkomen uit onder andere statische spierbelasting. Als tandarts zit je veel, dus wellicht maak je je hier druk over. Gelukkig zijn er ook stoelen die ervoor zorgen dat je niet zo statisch zit. Je lichaam heeft meer bewegingsvrijheid. Bij MAC DENTAL leveren we deze ergonomische stoelen onder de merknaam ERGOsp.

Deze bleekmiddelen geven het zelfvertrouwen van je patiënten een boost!

Als tandarts wil je dat je patiënten blij zijn met hun gebit. Dat ze trots zijn op hun witte tanden en zorgeloos kunnen lachen. Hoe fijn zou het zijn als je ze iets kunt geven waarmee ze thuis ook kunnen werken aan hun aangezicht. Dit kan met de bleekmiddelen van het merk Contrast Europe, die MAC DENTAL volop in haar assortiment heeft. Onder jouw goedkeuring kunnen patiënten hun tanden thuis bleken op eenvoudige wijze.

Optimaliseer de handhygiëne in je tandartspraktijk met deze sterke handschoenen

Als tandarts heb je te maken met vele regels rondom de hygiëne binnen de tandartspraktijk. Ze zijn allemaal te lezen in de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Bij MAC DENTAL kennen we die regels en we leveren eveneens de benodigdheden. We helpen je graag op weg, zodat jij je kunt focussen op je patiënten.

Contactformulier

"Na een week voelde ik mijn rug en nek al ontspannen."

Tandtechnicus Mennen D., 'Adento', Wijnegem (Comfort)

"Wat een fijne stoel, moet ik de demo echt inleveren voordat ik mijn nieuwe krijg?"

Dr. Dooms M., 'Smiling Face Center', Lovendegem (Balance)

"Ergonomische stoeltjes die zeer handig zijn, niet log en ook nog eens passend in mijn tandheelkundig interieur."

Dr. Molly L., 'de Tandartsen', Brugge (Balance)

Optimaliseer de handhygiëne in je tandartspraktijk met deze sterke handschoenen

Themapagina-Blog8-MacDental.jpg17 jul Als tandarts heb je te maken met vele regels rondom de hygiëne binnen de tandartspraktijk. Ze zijn allemaal te lezen in de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering ... lees verder

Deze bleekmiddelen geven het zelfvertrouwen van je patiënten een boost!

Themapagina-Blog3-MacDental.jpg19 jun Als tandarts wil je dat je patiënten blij zijn met hun gebit. Dat ze trots zijn op hun witte tanden en zorgeloos kunnen lachen. Hoe fijn zou het zijn als je ze iets kunt geven waarmee ze thuis ook... lees verder

ERGOsp: ergonomische stoelen voor een gezonde zithouding

Themapagina-Blog6-MacDental.jpg22 mei “Zitten is het nieuwe roken”, zeggen ze tegenwoordig. En dat is wel terecht. Uit onderzoek is gebleken dat 70 tot 85 procent van de bevolking te maken krijgt met rug- en nekklachten die voortkomen... lees verder

Deze benodigdheden zijn onmisbaar in je tandartspraktijk

Themapagina-Blog10-MacDental.jpg24 apr Om goed te kunnen werken als tandarts is een onderdeel van wezenlijk belang: dat u comfortabel zit. Verder is het een must om beschikking te hebben over de meest innovatieve materialen. Zo creëer ... lees verder

Wij staan je tandartspraktijk bij met material, advice and care

Themapagina-Blog5-MacDental.jpg27 mrt Op het internet worden er duizenden dentale producten aangeboden. Als tandarts heb je geen tijd om dit uitgebreide aanbod te bestuderen. Je hebt immers een strakke planning en om in topconditie te... lees verder

Als hardwerkende tandarts heb je baat bij een totaaloplossing

Themapagina-Blog1-MacDental.jpg27 feb Een comfortabele werkplek waarin alle benodigdheden binnen handbereik zijn. Voor iedere tandarts is dat het perfecte plaatje om goed te kunnen werken in de tandartspraktijk. Als je werkplek ... lees verder
Scroll naar boven