Care

Door onze jarenlange ervaring zien we dat er bij de dental professional elke dag meer tijdsnood en druk ontstaat doordat er meer en meer tandartsen met pensioen gaan en er onvoldoende instroom is van nieuwe tandartsen. Om de tijd zo efficiënt mogelijk in te zetten voor patiëntenzorg, kunnen wij als adviseurs bepaalde trajecten uit handen nemen en optreden als partner van de dental professional met maatwerkoplossingen.

Men kan hierbij denken aan marktonderzoek, aankoopbegeleiding, testen van klein equipment, complete nieuwbouw trajecten als ook administratie/fiscaal advies, beveiliging,…… 

Dit doen wij met geselecteerde partners met ervaring in de dentale branche. Jij bepaalt waar jij ons bij nodig hebt! Onder Care valt ook de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals onze implant care kit, die er gekomen is op aanvraag van Dokter Dooms. Met onze eigen merken ContrastEurope en ERGOsp zijn wij bovendien actief in Padel en wielrennen. 

We organiseren clinics voor praktijken welke in samenspraak op maat gemaakt kunnen worden. Heb je een andere nood, aarzel niet om ons te contacteren, want uw passie is onze zorg.

Contacteer ons ▸

Klante distributie 2019.png

Scroll naar boven