« Terug

Deze bleekmiddelen geven het zelfvertrouwen van je patiënten een boost!

Themapagina-Blog3-MacDental.jpg19 jun

Als tandarts wil je dat je patiënten blij zijn met hun gebit. Dat ze trots zijn op hun witte tanden en zorgeloos kunnen lachen. Hoe fijn zou het zijn als je ze iets kunt geven waarmee ze thuis ook kunnen werken aan hun aangezicht. Dit kan met de bleekmiddelen van het merk Contrast Europe, die MAC DENTAL volop in haar assortiment heeft. Onder jouw goedkeuring kunnen patiënten hun tanden thuis bleken op eenvoudige wijze.

"Iedere volwassene die graag schonere, witte tanden wil, kan de bleekmiddelen van ContrastEurope zorgeloos gebruiken."

Witte tanden

“Esthetiek is een belangrijke pijler om als tandarts succesvol te kunnen zijn. Daarom hebben wij gezocht naar bleekmiddelen die direct een mooi resultaat geven en veilig zijn”, aldus Mathieu Deijns van MAC DENTAL. Klinische studies hebben bewezen dat de bleekmiddelen van Contrast Europe uiterst veilig zijn. Ze beschadigen het tandvlees en de tanden niet. Ook treden er geen bijwerkingen op. Iedere volwassene die graag schonere, witte tanden wil, kan de producten zorgeloos gebruiken. Let wel op met vullingen, facings, implantaten, kronen en bruggen. Deze kun je er niet mee bleken.

Neem contact op ▸

Tanden zelf bleken. Hoe doe je dat?

Als je patiënten zelf hun tanden gaan bleken raden wij hen de ContrastEurope starterskit kit aan. Verder is het belangrijk dat ze het volgende stappenplan volgen:

  1. Poets je tanden.
  2. Vul de bleeklepel uit de kit met bleekgel. Deze gel bevat carmbamideperoxide. Een stof met een snelle werking. Ook zit er natriumfloride in voor de versterking van het tandglazuur. Het kaliumnitraat dringt de gevoeligheid van de tanden terug. In de ContrastEurope sensitive kit zit gel die geschikt is voor patiënten met een extra gevoelig gebit. Hierbij is sodiumbicarbonaat de werkzame stof.
  3. Zet de bleeklepel over je tanden en druk hem voorzichtig aan.
  4. Verwijder de overtollige gel.

“We raden patiënten aan maximaal 1 kuur per maand aan te houden. Verder is het belangrijk dat ze de eerste dagen geen verkleurende vloeistoffen drinken zoals koffie, thee, cola en rode wijn. Ook roken raden we af”, aldus Mathieu. Naast de gel en de lepel zitten er nog meer hulpmiddelen in de kit: een handig opbergdoosje, een whitening pen, een bleeklampje, een kleurkaart om de kleur van je tanden voor en na de behandeling te vergelijken en desensitizing gel. Hij zorgt voor een grondige werking in de tubuli en sluit microscheurtjes of barstjes in het tandglazuur volledig af.

Dagelijks tanden bleken

In ons assortiment zitten eveneens bleekmiddelen waarmee patiënten hun tanden dagelijks kunnen bleken. Hiervoor hoef je als tandarts geen toestemming te geven. Denk aan ContrastEurope tandpasta, bleekpoeder, mondwater en de pen. Raadpleeg vooral ons assortiment op de website om deze bleekmiddelen en de kits te bekijken. Als je vragen hebt, kun je die altijd aan ons stellen. Ook bij MAC DENTAL vinden we het belangrijk dat de patiënten mooie, witte tanden hebben!

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven