« Terug

Wij staan je tandartspraktijk bij met material, advice and care

Themapagina-Blog5-MacDental.jpg27 mrt

Op het internet worden er duizenden dentale producten aangeboden. Als tandarts heb je geen tijd om dit uitgebreide aanbod te bestuderen. Je hebt immers een strakke planning en om in topconditie te blijven is het verstandig regelmatig te ontspannen. Gelukkig is MAC DENTAL er om de juiste selectie voor je te maken. “Wij zijn als onafhankelijke organisatie niet gelieerd aan andere bedrijven. Hierdoor kunnen we objectief een keuze maken op gebied van de producten die de tandarts of mondhygiënist nodig heeft”, aldus Alex Michils, mede-eigenaar van MAC DENTAL.

Alle tandarts instrumenten en materialen

Het concept van MAC DENTAL richt zich op 3 pijlers: material, advice and care. Verder zijn we gespecialiseerd in ergonomische stoelen (ERGOsp) en in tandenbleekproducten (ContrastEurope). “Klanten kunnen bij ons terecht voor alle tandarts instrumenten en materialen”, aldus Mathieu Deijns, mede-eigenaar van MAC DENTAL.

"Wij rijden de hele Benelux rond om tandartsen advies te geven en te helpen hun praktijk op een gezonde wijze draaiende te houden."

Material

Vanwege het feit dat wij fabrikant van producten zijn en tegelijkertijd verdeler, kunnen wij altijd een volledige selectie voor je maken. Ook dankzij onze kennis van de dentale markt en door goed te luisteren naar je wensen weten wij exact welke merken goed zijn en passen bij jouw tandartspraktijk.

Naast onze eigen merken ERGOsp en Europe Contrast, werken we  onder andere samen met deze toonaangevende merken: Faro, Maimed, Pentron en Abrasive. Je kunt hierdoor bij ons terecht voor al het tandartsmateriaal en gereedschap dat je nodig hebt: ergonomische zadels, bleekmiddelen, handschoenen, roterend instrumentarium, composietmaterialen, cementen, boren, hygiënische producten, enzovoort. Alex: “Wij houden er altijd rekening mee dat we de hoogste kwaliteit leveren tegen een zo laag mogelijke prijs.”

Neem contact op ▸

Advice

Wellicht heb je als tandarts af en toe advies nodig. Bijvoorbeeld als je twijfelt over de inrichting van je tandartspraktijk of over bepaalde apparatuur die je gebruikt. Als je contact opneemt met MAC DENTAL, zal je altijd vrijblijvend advies krijgen. Mathieu: “Wij rijden de hele Benelux rond om tandartsen advies te geven en te helpen hun praktijk op een gezonde wijze draaiende te houden.”

Care

Ben je het eens met ons advies? Dan zijn we klaar voor de volgende stap: Care. Tijdens dit stadium zijn wij de begeleiders van je project. Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar benodigdheden waarmee we jouw tandartspraktijk zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Ook leggen we contact met uitvoerende partijen waarmee we vaker hebben samengewerkt en we volledig vertrouwen. Uiteraard houden we je voortdurend op de hoogte van de voortgang. Als er iets is, is er altijd gelegenheid met ons te overleggen.

Contact

Wil je meer weten over tandartsmateriaal, ergonomische stoelen, tandenbleekmateriaal of de inrichting van een tandartspraktijk? Aarzel dan niet ons te bellen of te e-mailen. We helpen je graag en staan voor je klaar. Jouw passie is onze zorg.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven