« Terug

Als hardwerkende tandarts heb je baat bij een totaaloplossing

Themapagina-Blog1-MacDental.jpg27 feb

Een comfortabele werkplek waarin alle benodigdheden binnen handbereik zijn. Voor iedere tandarts is dat het perfecte plaatje om goed te kunnen werken in de tandartspraktijk. Als je werkplek optimaal is ingericht en het tandartsmateriaal altijd op voorraad is, zal dat ook de mondgezondheid van je patiënten bevorderen. Een win-winsituatie voor alle partijen. Iedereen zal zich thuis voelen in je tandartspraktijk, inclusief jijzelf.

MAC DENTAL

Bij MAC DENTAL zijn we gespecialiseerd in het inrichten van de tandartspraktijk en het leveren van verbruiksgoederen. Jouw passie is onze zorg. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij ook dat iedere tandarts andere behoeften heeft. Daarom leveren wij maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om jouw ideale werkomgeving te creëren.         

Onze servicegerichte organisatie bestaat uit 3 personen. Alex Michils (eigenaar), Mathieu Deijns (eigenaar) en logistiek manager Rudi de Mol. Alex is verantwoordelijk voor alle verkoopzaken en onze klanten in België. Hij kent de markt op gebied van tandarts instrumenten en tandartsmateriaal van buiten. Al tientallen jaren werkt hij in deze business en weet zodoende welke merken de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben.

"Met MAC DENTAL willen wij tandartsen een totaaloplossing bieden. Zowel voor het materiaal, vrijblijvend advies en de praktijkinrichting kunnen ze bij ons terecht."

Ook Mathieu is al meer dan 25 jaar actief in de medische wereld. Bij Toshiba heeft hij zich gespecialiseerd in medische apparatuur voor ziekenhuizen. Zo’n 10 jaar geleden heeft hij zich toegespitst op dentale apparatuur en instrumenten. Samen met Alex richtte hij MAC DENTAL op om tandartsen te kunnen voorzien in material, advice and care. “Met Mac Dental willen wij tandartsen een totaaloplossing bieden. Zowel voor het materiaal, vrijblijvend advies en de praktijkinrichting kunnen ze bij ons terecht”, aldus Mathieu.

Neem contact op ▸

ERGOsp en Contrast Europe

Naast MAC DENTAL zijn Alex en Mathieu eigenaar van ERGOsp en Contrast Europe. ERGOsp richt zich op ergonomische stoelen. Deze zijn onmisbaar voor de tandartspraktijk. Contrast Europe is een kenniscentrum en webshop voor tandbleekmiddelen en mondverzorgingsproducten. Ook werken we al jarenlang samen met diverse leveranciers waarvan wij weten dat ze kwalitatief hoogwaardige en prijsgunstige producten bieden. “Wij kunnen voor onze klanten altijd een productselectie maken die zowel kwalitatief als economisch optimaal is”, aldus Alex

Persoonlijk contact

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vinden wij het belangrijk persoonlijk contact met je te hebben. Zo kunnen we gemakkelijker inspelen op je wensen en je tandartspraktijk voorzien van het juiste tandartsmateriaal. Als je contact met ons opneemt, zul je altijd Mathieu of Alex aan de lijn krijgen. Een van hen helpt je graag verder je probleem aan te pakken. We vinden altijd binnen korte tijd een passende oplossing.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven