Advies

Na onze succesvolle samenwerking bij KaVo, hebben wij, Alex & Mathieu, de handen ineen geslagen om met een eigen visie een nieuw dentaal depot te starten met unieke diensten.

Mathieu is na zijn technische opleiding al meer dan 25 jaar werkzaam in de medische sector en sinds 2010 in de dentale branche als Managing Director bij KaVo Benelux en nu als mede-eigenaar bij MAC DENTAL. Zijn sterkte is om de link te leggen tussen theorie en praktijk. Alex, van opleiding master in de fysiotherapie is in 2007 begonnen als Dental Equipment advisor bij Lamoral, die later Arseus Dental werd. In 2011 werd Alex Head of Sales & Marketing BeLux voor KaVo Dental GmbH en is nu mede-eigenaar van MAC DENTAL

De competenties die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd hebben we gebundeld om op onze eigen unieke manier de nood van onze klant  te vervullen.

Bij MAC DENTAL focussen we ons qua advies op ergonomie, roterend instrumentartium, klein equipment, hygiëne, home bleaching en bieden we daarnaast tal van diensten:

Contacteer ons ▸

Scroll naar boven